Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Ken jij het verhaal van Image Wear al?


Image Wear in beeld...

De droom begon in New York, in ‘the city that never sleeps’ van waaruit Imke van Geel in 1982 geïnspireerd door de modescene terugkeerde. Voor haar stond vanaf dat moment nog maar één ding vast: in Nederland zou zij een eigen modewinkel openen.

In die tijd beschikte ze al over een grote verzameling zelfontworpen en zelfgemaakte kleding. En een naam was zo bedacht. Dat was creatief schuiven met letters: de eerste twee letters van haar voornaam én achternaam, met de middelste letter uit ‘van’ ertussen. Een lening van haar vader van fl 10,000, deed de rest (nog bedankt, Pap!). Hij maakte de eerst IMAGE-winkel in de Utrechtse Haverstraat mogelijk.

In datzelfde jaar diende zich overigens nog een man aan in Imke’s leven. Ook hij verwierf een rol in het IMAGE-avontuur: Leendert Strijland, projectleider in de bouw en tevens liefde op het eerste gezicht.

Passie voor mode, gedegen bouwkunde, liefde voor elkaar, plus een stevige portie ambitie bleken naadloos bij elkaar te passen. IMAGE is een gecombineerde dames- en herenwinkel, waarvoor Leendert de herencollectie en Imke de damescollectie samenstelt. Vele actuele kledingmerken maken er dagelijks de man en de vrouw. Of nog beter gezegd: hier kan iedereen terecht voor zijn of haar gewenste IMAGE.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.