Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Privacy Statement

Imagewear.nl zal de privacy van alle gebruikers van haar website waarborgen en wij zullen te allen tijde de persoonlijke informatie die u aan ons verschaft vertrouwelijk behandelen. Wij zullen uw gegevens slechts gebruiken om uw bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming.

Imagewear.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.


Dit privacy statement is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Imagewear.nl. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 25-05-2018. Bij publicatie van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacy statement beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens.


Als u vragen heeft over ons privacy statement kunt u contact opnemen met onze contactpersoon inzake privacybescherming. U vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacy statement.

Klik hier voor het downloaden van het volledige privacy statement.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.